DJ boeken

Moet jouw feest het feest van het jaar worden? Daar zorg ik graag voor! Met mijn professionele apparatuur en jaren ervaring als DJ breng ik alle gasten of festivalgangers aan het dansen. Als allround DJ mag je van mij alle soorten muziek verwachten waarop gedanst kan worden.

Van clubmuziek, tot salsa, tot jaren ’70 ‘discofever’ muziek – samen met jou kies ik nummers die al jouw gasten aanspreken, zodat iedereen binnen no-time in de feeststemming is. Draai ik binnenkort jouw favoriete nummers op je feest?

Waarom een DJ inschakelen voor jouw feest?

Bij het plannen van een feest ga je alle mogelijkheden na. Zeker waar het aankomt op het belangrijkste element: de muziek! Ga je bijvoorbeeld een band of een DJ inhuren? Waarom zou je nu voor mij, de DJ, gaan?

Als DJ voel ik de sfeer van de gasten feilloos aan. Hierdoor weet ik welke muziek gegarandeerd de voetjes van de vloer laat gaan. Mocht er een dip dreigen te komen in de feeststemming, dan kan ik bovendien snel schakelen van muziekgenre om zo de sfeer erin te houden.

Met behulp van verlichting en special effects maak ik er een onvergetelijke show van! Jij en je gasten kunnen verzoeknummers aanvragen en ik draai de hele avond door, terwijl een band vaak in intervallen speelt en niet altijd verzoekjes aanneemt. Tot slot is een DJ inhuren een stuk goedkoper dan een band inhuren!

Voor welke feesten en partijen kun je mij inhuren?

Wat voor feestje er ook in de planning staat, ik kom graag voor jou draaien! De geluidsapparatuur, de lichtshow en de special effects worden aangepast op basis van de locatie, de gelegenheid en jouw wensen. Plan je een bruiloft in je achtertuin of zet je een festival op poten op het dorpsplein?

Geen feest is mij te groot of te klein! Ik heb ervaring met besloten feesten, carnaval, kleine feestjes, feestweken in dorpen, verjaardagsfeesten, bruiloften en iedere andere gelegenheid waarbij een DJ van pas komt. Samen met jou stem ik de muziek af op de wensen van de gasten en de gelegenheid. Zo wordt jouw feest een daverend succes waar je gasten nog lang over na zullen praten!

DJ Boeken of huren
DJ Boeken

Over Douwe Hoekstra

Wat mag je van mij verwachten? Door mijn jarenlange ervaring als DJ weet ik de feestsfeer met de juiste muziek naar het volgende niveau te brengen.

Ik ga de verwachtingen van jou en je gasten graag te boven en hiervoor is goede communicatie erg belangrijk. Laat mij weten waar jij waarde aan hecht op de avond, hoe jij het evenement voor je ziet, wat voor gasten er komen en wat jouw verwachtingen zijn. Op deze manier kunnen we samen een plan trekken.

Je mag van mij, als professionele DJ zijnde, verwachten dat ik een klik creëer met de gasten en dat ik de nummers draai die ze aanspreken. Binnen een paar minuten kan niemand meer stilzitten!

Samenwerken? Zo werkt het!

Wil je mij inhuren voor je feest? Dan regel ik graag een kennismakingsgesprek. Vertel hoe jouw grote dag eruitziet en wat je van mij verwacht. Wil je enkel muziek of zie je een lichtshow ook wel zitten? Worden er verzoekjes gedraaid, zijn er speeches of acts gepland en op wat voor playlist zie jij je gasten graag dansen? 

Wordt het salsa, foute jaren ’90 hits, moderne muziek of een mix hiervan? Dit kunnen we samen allemaal bespreken tijdens het kennismakingsgesprek. Zie je het wel zitten om samen met mij een geweldig feest te bouwen? Neem dan snel contact op!

Wil je mij als DJ inschakelen?

Neem direct contact op, ik help je verder.
Deel deze pagina