DJ voor een trouwjubileum; waar vind je die?

Vieren jullie binnenkort een trouwjubileum of wil jij voor een getrouwd stel een feest organiseren? Daar hoort natuurlijk muziek bij, want wat is een feest zonder muziek? Je zou kunnen kiezen voor een live band of artiest, maar een DJ op een trouwjubileum, dat kan ook heel goed. Maar waar vind je die en hoe weet of hij of zij goed is? In dit artikel geven we antwoord op deze vragen.

Waar vind ik een DJ voor een trouwjubileum?

Niet iedereen heeft het geluk om een goede DJ te kennen. Een DJ kun je zien als een muzikant of artiest. Artiesten kun je inhuren of boeken door contact met ze op te nemen. Dat wordt gedaan via zogenaamde boekingsbureaus. Deze kun je tegenwoordig veel op het internet vinden. Op deze websites kun je op categorie zoeken. Zoek je een geschikte DJ, dan type je DJ in en scrol je door de zoekresultaten.

Sommige deejays hebben een eigen website. Dat heeft voordelen voor hun, maar ook voor jou. Je kunt op hun website namelijk een goed beeld krijgen van de artiest. Hij of zij zal zich voorstellen, er zal vermeld staan wat voor soort muziek ze draaien en er zal aangeven staan voor wat voor feesten ze in te huren zijn.

DJ VOOR EEN TROUWJUBILEUM; WAAR VIND JE DIE?​

Wat voor soort muziek past op een trouwjubileum?

De muziek hangt helemaal van het jubilerende stel en van de gasten die komen af. Op een 50 jarig trouwjubileum komen waarschijnlijk vooral oudere gasten. Harde dance muziek of knallende R&B zou dan niet echt passend zijn. Op een 12,5 jarig trouwfeest zal dat heel anders zijn. De muziek waar je voor kiest hangt dus helemaal van de leeftijd en de smaak van het stel en de gasten af.

Je zult daarom een DJ moeten inhuren die meerdere muziekstijlen kan draaien. Bovendien moet de DJ zijn stijlen aan het publiek aan kunnen passen. Niet iedere DJ is daar welwillend in, sommigen houden strikt vast aan hun eigen stijl en smaak. Ga daarom op zoek naar een allround DJ waarmee je in gesprek kunt gaan. Een goede, professionele DJ zal vragen stellen en willen meedenken met de invulling van de avond.

DJ VOOR EEN TROUWJUBILEUM; WAAR VIND JE DIE?​

Welke muziek draait een DJ?

Ben jij op zoek naar een DJ voor een trouwjubileum? Mijn naam is Douwe Hoekstra, ik ben DJ, entertainer, presentator, Voice Over, stemacteur en sinds enige tijd ook zelfstandig trouwambtenaar.

Je kunt mij inhuren als DJ voor allerlei soorten feesten, ik ben dan ook een allround DJ. Ik vind het heel leuk om op kleine feestjes te draaien. Het nauwe contact met mensen staat mij erg aan, bovendien vind ik het mooi om met een kleine groep mensen een geweldig feest te bouwen.

Hoe werkt het?

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen alle belangrijke punten met betrekking tot het feest. Wanneer je mij boekt als DJ ben ik verantwoordelijk voor het draaien van de muziek die jij wilt horen. Maar ik denk ook graag mee over de andere aspecten van het feest. Ik heb veel ervaring en deze kennis deel ik graag met je! Daarnaast bespreken we aankleding, de visuals en andere details voor de betreffende dag. Samen zorgen we voor een complete voorbereiding van het feest.

DJ voor kleine feestjes

Wil je meer weten over mijn diensten of mij inschakelen als DJ?

Je boekt mij als allround DJ:

Wat ontzettend leuk! Laten we snel kennismaken en beginnen aan de organisatie van een fantastisch feest. Ik heb er zin in!

Ik kijk er naar uit om kennis te maken en samen de wensen voor het feest door te nemen. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina