Een frisse stem met een uniek karakter

Voice Over

Zoek jij een stem voor jouw bedrijfsfilm, animatie, radiocommercial, promo of iets anders? Met mijn duidelijke stem spreek ik graag jouw boodschap in. Moet het leuk, nuchter, stoer of enthousiast zijn? Dan is mijn stem zeker geschikt voor jouw opdracht!

Neem contact op

Jouw ideeën en mijn stem

Het inspreken is een feestje en dat moet het ook zeker zijn, hoe fijner de sfeer tussen jou en mij, hoe mooier het resultaat. Met jouw ideeën en mijn stem gaan wij er een heel mooi eindresultaat van maken. Wil je contact via telefoon, e-mail, skype of gewoon gezellig tijdens een kop koffie? Hoe persoonlijker hoe beter. Laten wij kennis maken!

Zullen we verder praten?

Duidelijke boodschap

Een stem voor jouw reclamespotje, bedrijfsfilm, productfilm, uitleganimatie, online presentatie, tv-commercial, of radio commercial? Ik breng jou boodschap over! Wil je het graag serieus, boos, blij of verdrietig, ik pas mijn emotie aan voor jouw boodschap, want deze moet tenslotte goed overkomen!

De wensen die jij hebt voor de boodschap zijn enorm belangrijk, je kunt beter teveel wensen hebben dan te weinig zeg ik altijd maar. Heb jij tijdens het proces nog een wens of idee die je opeens te binnen schiet? Geen probleem! Laat het mij weten en ik ga voor jou aan de slag!

Ik kijk uit naar jullie bericht

Frisse stem

Mijn stem zou ik omschrijven als fris en enthousiast. Door mijn jongvolwassen stem pas ik bij vele commercials en Voice Overs. Vertrouwd en warm dat is hoe mijn stem klinkt en natuurlijk zeker belangrijk is voor jouw boodschap!

Plan nu een afspraak