Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! 

Trouwambtenaar

Misschien vinden jullie het wel spannend of hebben jullie helemaal geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Ik wil jullie graag begeleiden in de periode voorafgaand aan de ceremonie en ik wil jullie natuurlijk graag officieel in de echt verbinden.

Ps: Sinds september 2023 ben ik te zien in Married at First op Videoland.

Ja, ik wil!

Persoonlijke ontmoeting

In dit gesprek maken wij kennis met elkaar en gaan wij kijken naar alle wensen die er zijn. Voordat jullie besluiten dat ik jullie ga trouwen, is het natuurlijk belangrijk dat er een klik is. Ook moet het gevoel van jullie kant goed zijn, dat ik het huwelijk ga voltrekken.

Zullen we verder praten?

Het gaat om jullie

De ceremonie moet persoonlijk zijn, het gaat tenslotte om jullie! Ik vraag jullie het hemd van het lijf om ervoor te zorgen dat ik zoveel mogelijk informatie krijg en jullie nog beter leer kennen. Ik zal vragen naar de eerste ontmoeting, maar ook ben ik benieuwd naar de kleine dingen die jullie leuk vinden aan elkaar. Daarna ga ik aan de slag en maak ik van ons gesprek een persoonlijk verhaal.

Ik kijk uit naar jullie bericht

Jullie wensen zijn het belangrijkst

Het is jullie dag en dat houd ik graag zo! Samen bespreken wij alle wensen die er zijn, wat jullie wel, maar natuurlijk ook wat jullie absoluut niet willen deze dag. Er is alle ruimte voor jullie wensen tijdens de ceremonie. Geen enkele wens is mij te gek! Spreek het uit en geef aan hoe jullie de ceremonie graag zien want dan weet ik zeker dat er volmondig JA! gezegd wordt!

Plan jullie afspraak

Reviews

Robert & Kirsten
4 september 2023
★★★★★

1 september heeft Douwe ons in het echt verbonden. Het was een persoonlijke, grappige, maar ook vooral een ontspannen ceremonie.

Douwe maakt voldoende tijd om goede voorbereidingen te doen en is zeer flexibel!

Zeker een aanrader!!

Sven en Esther
28 augustus 2023
★★★★★

Iedereen verdiend het om getrouwd te worden door Douwe. 22 juli 2023 was de mooiste dag van ons leven en mede dankzij Douwe. Hij neemt echt de tijd van te voren om je te leren kennen. Het klikte gelijk. Humor en oprechte interesse maakt dat hij echt een persoonlijk verhaal neer zet tijdens de ceremonie. Maar zeker ook ruimte voor de emotionele kant. Hierdoor is het echt jullie verhaal en betrekt ook de gasten erbij. Zijn vlotte babbel zorgt ervoor dat iedereen aandachtig luisterde. We kregen ook veel complimenten over Douwe. Als jullie nog twijfelen? Dan zeggen we DOEN, daar zullen jullie geen spijt van krijgen. Douwe super bedankt voor alles ❤️

Samantha Koldeweij
8 augustus 2023
★★★★★

Op 19 mei zijn wij getrouwd door Douwe. Al tijdens de eerste kennismaking voelde we een klik! Ook het contact erna was heel fijn en hij heeft heeft onze wensen helemaal vervuld. Hij heeft onze ceremonie echt fantastisch gemaakt! Vol met humor, leuke dingen en ook betrok hij heel goed onze dierbaren erbij. Wij hebben echt enorm genoten! Heel erg bedankt Douwe!

Kirsten en Tom
27 juni 2023
★★★★★

Douwe heeft ons afgelopen donderdag op 22 juni getrouwd! Wat een leuke spontane man. Vol humor en gezelligheid bracht hij de sfeer er goed in tijdens de ceremonie. Vanaf begin af aan was hij zeer geïnteresseerd en enthousiast in ons als stel. Hij maakte ons en onze gasten aan het lachen, maar ook waren er emotionele momenten. Douwe je bent een topper!

Nu al een vraag?

Misschien vind je hier het antwoord.