Over Douwe

Van trouwambtenaar tot aan DJ

Spreken of praten voor mensen, hoe je het ook wilt noemen, vind ik enorm leuk om te doen. Ik bezorg iedereen graag een leuke tijd. Als ik dan als trouwambtenaar mijn steentje mag bijdragen aan jullie bijzondere dag, dan is dat natuurlijk fantastisch! Mensen kunnen boeien met een lach en misschien zelfs met een traan is iets prachtigs wat je iemand kan meegeven. Een goed gevoel dat is het allerbelangrijkste.

Naast het praten, is muziek een enorme passie en als DJ zie ik dan ook graag de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. En als ik dat goede gevoel en enthousiasme kan overbrengen en alle muziek wordt ontvangen zoals het moet, dan is het feest compleet!

Neem contact op

Jouw trouwambtenaar

Trouwen is niet aan leeftijd gebonden en als een van de jongste trouwambtenaren van Nederland kan ik dat beamen. Ik ben getrouwd op mijn 25e en tot op de dag van vandaag geniet ik daar nog steeds van!

Jouw Trouwambtenaar

Mijn stem is mijn merk

Het klinkt misschien gek maar mijn stem is mijn merk. Mensen herkennen mij aan mijn stem en dat is belangrijk en ook leuk! Maar soms ook wel een beetje spannend. Ik werk de hele dag met mijn stem als trouwambtenaar, DJ, presentator maar ook als Voice Over. Ik bied mijn stem graag aan om jouw product, promotie nog meer bekendheid te geven!

Voice over