Werkwijze en tarieven

Afspraak is afspraak

Er is niets vervelender dan dat je niet weet waar je aan toe bent als het om tarieven gaat. Hieronder probeer ik jullie zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat mijn tarieven zijn en hoe deze zijn opgebouwd. De prijzen die ik afspreek staan ook vast. Geen onplezierige kosten achteraf. Zijn er toch nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met mij. Ik vertel je graag alles onder het genot van een kop koffie!

Tarieven trouwambtenaar

In het voorbereiden van een huwelijk zit heel veel tijd. Het is en blijft, maatwerk omdat geen enkel huwelijk hetzelfde is. Het gaat tenslotte om jullie! Niet alleen voor jullie, maar ook voor mij als trouwambtenaar steek ik veel tijd in jullie ceremonie.

Hieronder beschrijf ik mijn werkwijze.

– Als eerste hebben wij een kennismakingsgesprek bij mij in Dedemsvaart of online. Maar de voorkeur heeft toch echt om live af te spreken. Het is natuurlijk fijn om te weten wie jullie gaat trouwen, maar ook om te kijken of er een klik is. Daarnaast kunnen wij direct jullie wensen doornemen.

– Als jullie het leuk vinden dat ik jullie ga trouwen, zorgen wij dat jullie aanmelding bij de gemeente in orde wordt gemaakt en maak ik de bevestiging voor jullie.

– Tevens maken wij een afspraak voor het vervolg, dan kom ik graag bij jullie thuis om de ceremonie door te spreken, maar natuurlijk ook voor de speech. Ik wil alles van jullie weten en ga van alles aan jullie vragen om zoveel mogelijk informatie te vergaren voor de speech.

– Daarna begint het echt voor mij, het schrijven van de speech! Meerdere dagen werk ik aan jullie speech! Alles wat jullie mij verteld hebben zet ik zo leuk, lief, ontspannen en mooi mogelijk op papier.

– En daarna is het natuurlijk tijd voor de ceremonie! Ik ben ruim op tijd aanwezig om te kijken of alles klaar staat. Eventueel heb ik nog contact met de bode/gemeente, ceremoniemeester(s), muziek en eventuele gastsprekers, zodat alles gereed is om te beginnen. En als het goed is, dan zijn jullie getrouwd!

– Aan het einde hoop ik dat jullie terugkijken op een geslaagde ceremonie en dat jullie met veel plezier terugdenken aan deze dag.

– Tussendoor ben ik altijd bereikbaar voor vragen of hulp die jullie op dat moment nodig hebben.

Dan natuurlijk de grote vraag, wat zijn de kosten als ik jullie in de echt mag verbinden.

Voor een huwelijk in Nederland vraag ik € 1095,-

Dit is inclusief al het bovenstaande, BTW en reiskosten.

Voor een huwelijk in het buitenland is de prijs vanaf € 1595,-

Dit is inclusief BTW, exclusief reis en verblijfskosten.

Dit is exclusief de gemeentelijke leges en speciale wensen, bijvoorbeeld de ceremonie in een andere taal.

Contact

Tarieven DJ

Ook als DJ is niet elk feest hetzelfde. Of het nu gaat om een feestcafé, festival, feesttent bruiloft, bedrijfsfeest enz. Voor een groot deel is dit ook maatwerk. Iedereen heeft andere wensen, voorkeur van muziek maar ook hoe het eruit moet zien qua licht, geluid en show.

Hieronder beschrijf ik mijn werkwijze:

– Als eerste spreek ik graag met jullie af, dit kan zowel telefonisch, online of live. Tijdens dit gesprek maken wij kennis, inventariseer ik jullie wensen en stemmen wij af hoe het feest eruit moet komen te zien en wat jullie verwachtingen zijn.

– Als jullie het leuk vinden dat ik kom draaien maak ik de bevestiging in orde voor jullie, en zorg ik ervoor dat alles geregeld wordt. Dit kan bijvoorbeeld zijn als ik licht en geluid moet verzorgen, dat ik dit afstem met de locatie hoelaat en wanneer er op en afgebouwd kan worden.

– Het op en afbouwen wordt verzorgd door professionele geluidsmensen. Dit is hun dagelijks werk en zij zullen ervoor zorgen dat alles op tijd en netjes klaar staat!

– Eventueel hebben wij tussendoor nog contact voor vragen e.d.

– Op de dag/avond zelf ben ik ruim van te voren aanwezig en kijk ik of alles in orde is. Dan is het tijd voor feest!

– Na afloop wordt, wanneer van toepassing alles weer afgebouwd en laten wij alles netjes achter!

Ook hier natuurlijk de vraag, wat zijn de tarieven?

Wanneer alle techniek aanwezig is na goedkeuring van de rider, hanteer ik een Gage vanaf € 350,- exclusief 9% BTW.

Wanneer er gevraagd wordt om het compleet te verzorgen, dus inclusief licht en geluid. Vraag ik een gage vanaf € 850,- exclusief 9% BTW.

Prijzen zijn gebaseerd op een 4 uur durende avond.

Contact

Presentator en Voice Over

Omdat het presenteren van een evenement als dagvoorzitter, een opening, presentatie of muziekprogramma in 99,9% van de gevallen maatwerk is. Hanteer ik hier een prijs op aanvraag. Ik wil mij graag volledig kunnen inzetten en graag duidelijk hebben wat er van mij verwacht wordt voordat ik een prijs geef.

Ditzelfde geldt ook voor Voice-over. De lengte, het aantal woorden maar ook of er meerdere spotjes opgenomen moeten worden is allemaal maatwerk. Graag sta ik je te woord om kennis te maken en ervoor te zorgen dat alles naar wens wordt ingesproken.

Contact
Nu al een vraag?

Misschien vind je hier het antwoord.