Trouwambtenaar of babs voor een bruiloft in het buitenland

Zijn jullie op zoek naar een trouwambtenaar of BABS voor een bruiloft in het buitenland? Er komt een uitgebreide organisatie kijken bij een huwelijk in het buitenland, maar het is zeker mogelijk! Met mij als trouwambtenaar of BABS kunnen jullie onbezorgd genieten van elkaar op jullie droomlocatie.

Is trouwen in het buitenland altijd al jullie droom geweest? Is er een land of een specifieke locatie met een speciale betekenis voor jullie of jullie relatie? Wat is het dan prachtig om op deze plek de liefde te kunnen vieren, samen met jullie geliefden. Zoeken jullie hiervoor een trouwambtenaar of BABS voor bruiloften in het buitenland? Ik help jullie graag bij het waarmaken van deze droom!

Wat zijn de regels rondom trouwen in het buitenland?

Trouwen in het buitenland: het is prachtig, uniek en voor velen een droom. Er komt wel het één en ander bij kijken. Een feest organiseren in het buitenland en gasten ontvangen in een ander land vraagt wat organisatie, maar is te overzien. Het is lastiger om een huwelijk in het buitenland op een wettige manier te sluiten.

Een BABS of trouwambtenaar voor bruiloften in het buitenland vinden kan lastig zijn. Een trouwambtenaar heeft in het buitenland namelijk geen enkele bevoegdheid. Dit hoeft natuurlijk geen reden te zijn om niet in het buitenland te trouwen. Ik kijk zelf altijd graag naar wat wél kan. Wat ik voor jullie kan doen, is het leiden van de ceremonie en jullie ceremonieel verbinden. 

Het wettige gedeelte van het huwelijk moet al in Nederland plaatsvinden, of moet uitgevoerd worden door een plaatselijk bevoegd ambtenaar. Ik help jullie graag met het uitzoeken van de mogelijkheden.

Hebben jullie vragen over trouwen in het buitenland?

Twijfelen jullie over de locatie van jullie bruiloft? Of hebben jullie vragen over de regels die gelden in het door jullie gekozen land? Ik help jullie graag op weg en met veel plezier beantwoord ik jullie vragen.

Trouwambtenaar of BABS voor een bruiloft in het buitenland
Trouwambtenaar of BABS voor een bruiloft in het buitenland

BABS of trouwambtenaar inschakelen voor jullie bruiloft in het buitenland

Ook voor jullie huwelijk in het buitenland is er iemand nodig die het ceremoniële gedeelte begeleidt, verzorgt en invult. Met mijn brede ervaring denk ik graag met jullie mee over de mogelijkheden tijdens de ceremonie. Samen maken we er een persoonlijke ceremonie van, die jullie verhaal vertelt en jullie trouwdag tot een perfecte dag maakt!

Wat doet een zelfstandig trouwambtenaar?

Een zelfstandig trouwambtenaar is niet in dienst van de gemeente, maar biedt zijn diensten als trouwambtenaar aan als zelfstandige. Ik ben dus niet verbonden aan een gemeente, maar ik heb de ruimte om mijn eigen werk te kiezen en in te plannen. Wanneer je als bruidspaar kiest voor een trouwambtenaar van de gemeente, hebben jullie vaak geen ruimte om zelf een trouwambtenaar te kiezen. 

Er wordt een aantal weken voor de bruiloft een ambtenaar aangewezen door de gemeente. Een persoonlijke klik is hierbij niet belangrijk. Ik vind dit echter wel heel belangrijk! Door te kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar hebben jullie de ruimte om zelf iemand te kiezen die past bij jullie, jullie persoonlijkheden en de ceremonie van jullie wensen!

Kiezen jullie voor mij als trouwambtenaar in het buitenland?

Willen jullie kennismaken? Dat lijkt mij ook leuk! Neem gerust contact met mij op.

Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina