Trouwambtenaar of BABS Overijssel

Het zoeken van een trouwambtenaar of BABS, in Overijssel is een belangrijke taak. De trouwdag is de belangrijkste dag uit jullie leven en moet aan al jullie wensen voldoen. Het hoogtepunt van de bruiloft, de ceremonie, moet een onvergetelijke, persoonlijke ervaring worden. Een liefdevol moment met jullie familie en vrienden. Maar waar vind je een betrouwbare trouwambtenaar? Iemand die jullie met liefde officieel in het echt verbindt?

Waar staat BABS voor?

Je hebt het vast al een aantal keer voorbij zien komen: het woord BABS. Het klinkt misschien als een meisjesnaam of een tijdschrift, maar het is eigenlijk gewoon een trouwambtenaar. Alleen is deze niet in dienst van de gemeente. BABS is dan ook een afkorting voor Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Hier val ik als zelfstandig trouwambtenaar ook onder. Ondanks dat ik als BABS niet voor de gemeente werk, mag ik namens de gemeente wel een huwelijk voltrekken. Hier gaan een aantal formaliteiten, waaronder een eed, aan vooraf. Een trouwambtenaar van de gemeente heeft veelal weinig tijd met als gevolg een onpersoonlijke ceremonie. Of jullie nu willen trouwen in Overijssel of de andere kant van Nederland, ik zorg als zelfstandige trouwambtenaar voor een persoonlijke ceremonie op maat.

Waarom een BABS of trouwambtenaar?

Waarom zouden jullie kiezen voor een BABS? Ten eerste zorg ik als BABS dus voor een persoonlijke ceremonie die past bij jullie en de sfeer van de bruiloft. Als zelfstandige trouwambtenaar stel ik jullie wensen centraal en neem ik alle tijd om jullie te leren kennen.

Doordat jullie de BABS zelf kunnen uitkiezen, bepalen jullie of er een klik is. Jullie willen tijdens de trouwdag immers een fijne, ontspannen sfeer. Daarnaast heb ik als BABS veel meer tijd dan een trouwambtenaar van de gemeente. Niet alleen tijdens de voorbereidingen, maar ook tijdens de grote dag zelf. Als BABS ben ik rustig, flexibel en heb ik enkel aandacht voor jullie.

Tot aan de ceremonie kan ik jullie persoonlijk begeleiden. De belangrijkste redenen om te kiezen voor een BABS als ik zijn:

  • Persoonlijke ceremonie;
  • Maatwerk;
  • Aandacht voor jullie en jullie wensen;
  • Flexibiliteit;
Trouwambtenaar of BABS Overijssel

Wat doet een trouwamtenaar?

Het is eigenlijk heel simpel: een trouwambtenaar sluit een wettig huwelijk tussen twee geliefden. Zonder een trouwambtenaar is een huwelijk namelijk niet geldig. Als zelfstandig trouwambtenaar leg ik een eed af bij de rechtbank van een gemeente. Naast deze formaliteiten, hoef ik als BABS verder niet stil te staan bij allerlei wetten op de grote dag zelf. Hierdoor is er meer ruimte voor persoonlijke inhoud.

De grootste rol voor mij als trouwambtenaar is natuurlijk de speech tijdens de ceremonie. Dit begint bij de voorbereidingen: een uitgebreid kennismakingsgesprek. Ik stel jullie de nodige vragen om jullie zo goed mogelijk te leren kennen. Maar ik geef ook ruimte aan jullie om vragen te stellen.

Samen bespreken we alle wensen voor de perfecte ceremonie. Wat jullie wel willen en ook absoluut niet willen. Na het kennismakingsgesprek ga ik aan de slag en schrijf ik een persoonlijk verhaal voor een onvergetelijke ceremonie.

Over Douwe Hoekstra

Ik ben Douwe Hoekstra, zelfstandig trouwambtenaar die jullie bruiloft graag bijzonder maakt. Gespecialiseerd in het creëren van een persoonlijke ceremonie, luister ik naar jullie wensen.

Waar een trouwambtenaar van de gemeente vaak weinig tijd heeft, neem ik alle tijd om jullie beter te leren kennen. Ik vraag jullie het hemd van het lijf om een persoonlijk verhaal op te kunnen stellen.

Het belangrijkste vind ik dat het gevoel aan jullie kant goed is. Een goede klik is essentieel voor jullie perfecte trouwdag.

Zie ook: over Douwe

Zelfstandig BABS of trouwambtenaar Overijssel

Hoe werkt het?

Of het nu gaat om een huwelijk in Overijssel of Amsterdam, het begint met een persoonlijke ontmoeting. In een kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen. We bespreken alle wensen die er zijn en ook vooral wat jullie niet willen. Het is immers jullie dag en dat houd ik zo. We bespreken de inhoud van de ceremonie, van de planning tot aan details als de ringen. Hier pas ik mijn verhaal op aan. Ik schrijf een persoonlijk verhaal dat draait om jullie en jullie liefde.

Actief in heel Overijssel

Ik ben als trouwambtenaar actief in de hele provincie Overijssel. Zo ben ik actief als:

Je kunt mij ook als DJ huren of boeken voor feesten.

Kopje koffie?

Op zoek naar een betrouwbare trouwambtenaar in Overijssel? Neem vrijblijvend contact met me op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw bijzondere bruiloft. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina