Trouwambtenaar of BABS Hengelo

Trouwambtenaar of BABS in Hengelo nodig voor een onvergetelijke trouwdag? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ik sta voor jullie klaar om ervoor te zorgen dat deze dag verloopt zoals jullie dat voor ogen hebben.

Het kan natuurlijk allemaal best spannend zijn in aanloop naar jullie trouwdag. En laten we de trouwdag zelf vooral ook niet vergeten. Ik ben er om jullie te begeleiden en bij te staan, zodat het een dag wordt om nooit te vergeten.

Waarom een trouwambtenaar of BABS?

Een trouwambtenaar of BABS is er om van jullie huwelijksceremonie een onvergetelijk moment te maken. Wanneer je mij inschakelt als jullie trouwambtenaar of BABS in Hengelo (Overijssel) en omgeving, kan je trouwen op elk gewenste locatie!

Het is voor mij geen enkel probleem om jullie op een andere locatie te trouwen dan het gemeentehuis. Ik werk namelijk niet voor de gemeente en ben daarmee niet gebonden aan het gemeentehuis. Als trouwambtenaar of BABS ben ik flexibel en kan ik jullie trouwen waar jullie maar willen. Daarmee zijn de mogelijkheden eindeloos, geen idee is te gek! Ik sta klaar om er een onvergetelijke dag van te maken met jullie.

Waar staat BABS voor?

BABS staat voor Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Het is eigenlijk hetzelfde als een zelfstandige trouwambtenaar. Het grote voordeel wanneer jij mij inzet als BABS voor jullie huwelijk, is dat jullie ceremonie veel persoonlijker zal zijn dan wanneer jullie een trouwambtenaar van de gemeente hebben.

Normaal wordt er namelijk een willekeurige trouwambtenaar van de gemeente toegewezen. In dat geval is er vaak weinig tijd voor de voorbereiding en zal het niet mogelijk zijn een heel persoonlijke ceremonie te verzorgen. Voor de perfecte ceremonie kan je dus het beste bij mij aankloppen.

TROUWAMBTENAAR OF BABS HENGELO​
TROUWAMBTENAAR OF BABS HENGELO​

Wat doet een trouwambtenaar of BABS?

Een zelfstandig trouwambtenaar of BABS is er om jullie huwelijk wettig te voltrekken. Zonder trouwambtenaar of BABS, is een wettelijk huwelijk niet mogelijk. De trouwambtenaar of BABS verzorgt daarbij de ceremonie waarin jullie huwelijk wettig wordt voltrokken.

Wanneer ik als jullie trouwambtenaar of BABS het huwelijk sluit, zal dit persoonlijk en geheeld naar wens zijn. Ik heb daarbij de ruimte om niet alle wetsartikelen aan te hoeven stippen. De ceremonie zal gaan waarover het moet gaan, jullie liefde. Een aantal extra voordelen waar je bij mij op kunt rekenen zijn:

  • maatwerk;
  • flexibiliteit in planning en locatie;
  • begeleiding tot aan de ceremonie;
  • een eerlijke prijs.

Hoe werkt het?

Ik ben als trouwambtenaar of BABS de persoon die ervoor zorgt dat de ceremonie van jouw trouwdag exact gaat zoals jullie voor ogen hebben. Het kan echter ook zo zijn dat je wel een idee hebt, maar dat er nog veel details openstaan en ingevuld moeten worden. Geen probleem. In beide gevallen ben ik er om jullie te begeleiden en samen met jullie de perfecte ceremonie neer te zetten.

Tijdens een kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen, bespreken we jullie wensen en ideeën en spreken we de inhoud van de ceremonie gedetailleerd door. Alles komt aanbod en ik zal jullie veel vragen stellen over elkaar en wat jullie relatie uniek maakt. Zo zorgen we er samen voor dat we een echt persoonlijk moment kunnen creëren.

Kiezen jullie voor Douwe Hoekstra?

Vliegen de vlinders rond in jullie buik en kunnen jullie niet wachten om elkaar het ‘ja-woord’ te geven? En zoeken jullie nog een betrouwbare trouwambtenaar of BABS in Hengelo (Overijssel) en omgeving? Dan ben je bij mij, Douwe Hoekstra, aan het juiste adres!

Ik maak graag kennis met jullie en zet met liefde de ceremonie neer waar jullie al die tijd van hebben gedroomd. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina