Trouwambtenaar of BABS Enschede

Een trouwambtenaar of BABS in Enschede (Overijssel) die meerwaarde biedt aan jouw trouwdag en weet bij te dragen aan een fantastische dag? Dat vind je bij mij.

Ik ben als zelfstandig trouwambtenaar of BABS in Enschede bevoegd om jullie te trouwen. En dat doe ik op de manier zoals jullie dat voor ogen hebben. We bereiden alles tot in detail samen voor, zodat het een dag wordt om niet te vergeten!

Waarom een trouwambtenaar of BABS?

Als trouwambtenaar of BABS ben ik de aangewezen persoon om samen met jullie een fantastische trouwdag te realiseren. Een trouwambtenaar of BABS is diegene die jullie op de trouwdag officieel aan elkaar verbindt. Die persoon wil ik graag voor jullie zijn. Ik mag namelijk voor de gemeente wettige huwelijken voltrekken, zonder dat ik voor de gemeente werk.

Het is daarbij wel van belang dat er een klik is. We houden het eerste kennismakingsgesprek dus ook heel open met als doel elkaar beter leren kennen. Als het van beide kanten goed voelt, dan kunnen we samen verder en gaan we ons richten op jullie trouwdag.

Waar staat BABS voor?

BABS staat voor Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Het is in feite hetzelfde als een zelfstandig trouwambtenaar. Als BABS mag ik wettige huwelijken sluiten voor elke willekeurige gemeente. De desbetreffende gemeente kan mij voor een dag benoemen als BABS, zonder dat ik voor de gemeente werk.

Hoe dat werkt? Stel dat jullie gaan trouwen in de gemeente Rotterdam. De rechtbank van de gemeente Rotterdam beëdigd mij dan, waarmee ik voor die dag bevoegd ben om jullie huwelijk te voltrekken. Ik kan jullie vervolgens overal binnen de gemeente Rotterdam trouwen. Ideaal wanneer je niet gebonden wil zijn aan het gemeentehuis.

TROUWAMBTENAAR OF BABS ENSCHEDE ​
TROUWAMBTENAAR OF BABS ENSCHEDE ​

Wat doet een trouwambtenaar of BABS?

Een trouwambtenaar of BABS maakt het mogelijk voor jullie om te trouwen. Een trouwambtenaar of BABS voltrekt jullie huwelijk wettig. Maar dat niet alleen. Als trouwambtenaar of BABS zorg ik er ook voor dat jullie de ideale ceremonie hebben. Ik ben flexibel inzetbaar en kan in principe binnen elke gemeente jullie trouwen.

Daarbij ben ik niet gebonden aan het gemeentehuis van de desbetreffende gemeente. Zo kan ik mij volledig aanpassen aan jullie wensen en maken we er samen gegarandeerd een fantastische dag van!

Over Douwe Hoekstra: mannelijke trouwambtenaar

Ik ben een betrouwbare mannelijke trouwambtenaar die een passie heeft voor het vieren van de liefde. Mijn benadering is altijd persoonlijk, omdat het om jullie draait. Het is jullie dag!

Het moet een dag zijn om nooit te vergeten. Daar gaat het om. En daar zet ik mij met hart en ziel voor in. Ik neem dan ook de tijd om jullie het hemd van je lijf te vragen. Van de eerste ontmoeting, tot aan de kleinste details die je zo leuk vindt aan de ander. Het is allemaal belangrijk en ik wil het allemaal verweven in de ceremonie.

Hoe werkt het?

Je bent enthousiast geworden over het idee van trouwambtenaar of BABS in Enschede (Overijssel) en omgeving? Tof! We beginnen met een kennismakingsgesprek, waarin we tijd nemen om elkaar te leren kennen en jullie wensen te bespreken.

Het draait uiteindelijk om hoe jullie willen dat de ceremonie eruit komt te zien. Wanneer we jullie wensen bespreken, is er ook tijd om de inhoudelijke kant te bespreken van de ceremonie. Er is ruim voldoende tijd om jullie vragen te bespreken. Stap voor stap komen we tot een helder plaatje van de ceremonie. Bereid je voor op een hoop vragen.

Kies voor Douwe Hoekstra!

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? En willen jullie persoonlijke en onvergetelijke ceremonie? Neem dan contact met mij op en dan maak ik graag verder kennis met jullie!

Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina