Trouwambtenaar of BABS Zwolle

Ben je op zoek naar een zelfstandige trouwambtenaar of BABS, in Zwolle of omgeving Overijssel? Dan gaan jullie hoogstwaarschijnlijk trouwen, dus van harte gefeliciteerd!

Als zelfstandig trouwambtenaar, ofwel BABS, wil ik jullie graag officieel in de echt verbinden. De trouwceremonie is het hoogtepunt van jullie trouwdag: het moet een persoonlijke, onvergetelijke ervaring worden.  Daar zorg ik als zelfstandig trouwambtenaar in Zwolle met alle liefde voor.

Waarom een zelfstandig trouwambtenaar of BABS?

De oplossing voor een persoonlijke, onvergetelijke trouwceremonie is het kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar. Deze mag voor de gemeente wettige huwelijken voltrekken, maar werkt niet voor de gemeente.

Het grote voordeel van een zelfstandige trouwambtenaar is dat jullie zelf de keuze hebben. Smaken verschillen en jullie willen zeker zijn dat de ceremonie perfect bij jullie past. Het is belangrijk dat er een klik is met de trouwambtenaar.

Niet alleen voor de invulling en sfeer van de ceremonie, maar ook omdat jullie op de trouwdag omringd willen zijn met leuke mensen. Als zelfstandig trouwambtenaar ben ik gespecialiseerd in het creëren van een persoonlijke ceremonie. Ik neem de tijd om jullie zo goed mogelijk te leren kennen en vraag jullie het hemd van het lijf. Van ons gesprek maak ik een persoonlijk verhaal dat in het teken staat van jullie liefde.

Ik heb dan ook de ruimte om een ceremonie op te bouwen zonder alle wetsartikelen aan te moeten stippen. Andere redenen om te kiezen voor mij als zelfstandig trouwambtenaar of BABS:

  • Flexibel in planning en tijd;
  • Aandacht voor jullie en jullie wensen;
  • Begeleiding tot aan de ceremonie;
  • Maatwerk;
  • Persoonlijk;

Waar staat BABS voor?

BABS is een afkorting voor Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en is feitelijk hetzelfde als een zelfstandig trouwambtenaar. Een BABS mag wettige huwelijken sluiten voor de gemeente, zonder in dienst van de gemeente te zijn. Hier val ik als zelfstandig trouwambtenaar dus ook onder. De gemeente, bijvoorbeeld Zwolle, kan mij voor een dag benoemen tot BABS. Na beëdiging door de rechtbank van de gemeente, mag ik jullie huwelijk voltrekken.

Een trouwambtenaar van de gemeente wordt toegewezen en heeft vaak weinig tijd voor de voorbereiding van de ceremonie. Een groot voordeel van een BABS is dat de ceremonie veel persoonlijker wordt. Jullie kunnen daarnaast trouwen waar je wil; trouwen in het gemeentehuis is geen must. Of je nu wil trouwen in Zwolle of aan de andere kant van het land, ik zorg als zelfstandige trouwambtenaar voor een onvergetelijke ceremonie. Geen wens is mij te gek, ik zeg volmondig: JA!

Trouwambtenaar of BABS Zwolle

Wat doet een trouwambtenaar of BABS?

Zonder een trouwambtenaar is jullie huwelijk niet geldig. Een trouwambtenaar voltrekt het huwelijk wettig. Voordat ik jullie als BABS in de echt mag verbinden, moet ik een eed afleggen bij de rechtbank. In principe mag ik als trouwambtenaar huwelijken voltrekken in heel Nederland.

Als je in Zwolle woont, ben je dus niet beperkt tot trouwambtenaren uit Zwolle. Als trouwambtenaar kan ik door de desbetreffende gemeente namelijk voor een dag tot BABS benoemd worden. De belangrijkste rol voor mij als trouwambtenaar is het zorgen voor een perfecte, persoonlijke ceremonie. Het begint allemaal met het voorbereiden van de speech.

Vooraf kom ik bij jullie langs om jullie te leren kennen. Er is dan ruimte om alle wensen voor de ceremonie uit te spreken. Ik zal onder meer vragen naar de eerste ontmoeting en kleine dingen die jullie leuk vinden aan elkaar. Na het gesprek ga ik met de informatie aan de slag en maak ik hiervan een persoonlijk verhaal. Op jullie trouwdag zorg ik als ambtenaar voor een ceremonie om nooit meer te vergeten.

Trouwambtenaar of BABS Zwolle

Hoe werkt het?

Jullie willen graag een trouwceremonie verzorgd door een zelfstandige trouwambtenaar. Of het nu gaat om een huwelijk in Zwolle, Overijssel of de andere kant van Nederland, het begint allemaal met een persoonlijke ontmoeting. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jullie wensen.

Jullie wensen zijn het allerbelangrijkste. Ook kunnen we de inhoud van de ceremonie bespreken. Hoe ziet de planning eruit? Wordt familie bij de ceremonie betrokken? Zijn er persoonlijke trouwbeloftes? Hoe verloopt het uitwisselen van de ringen? Al met al, er is genoeg om samen te bespreken.

Ik vraag jullie het hemd van het lijf om een persoonlijk, op maat gemaakt verhaal te kunnen schrijven.

Actief in heel Overijssel

Ik ben als trouwambtenaar niet alleen actief in Zwolle, maar in heel Overijssel. Zo ben ik actief als:

Je kunt mij ook als DJ huren of boeken voor feesten.

Neem contact op

Op zoek naar een flexibele trouwambtenaar in Zwolle? Een betrouwbare BABS in omgeving Overijssel? Iemand die luistert naar jouw wensen en zorgt voor een persoonlijke ceremonie?

Neem vrijblijvend contact met me op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina