Trouwambtenaar of BABS Hardenberg

Zijn jullie opzoek naar een trouwambtenaar of BABS, in Hardenberg? Dan willen jullie zeker weten dat de ambtenaar betrouwbaar en vriendelijk is. Ook is het belangrijk dat hij flexibel is en luistert naar jullie wensen. Het belangrijkste is echter dat jullie een goede klik voelen. Jullie trouwdag moet onvergetelijk worden en jullie willen omringd zijn met leuke mensen. Jullie familie, vrienden, en een betrouwbare BABS.

Waar staat BABS voor?

Een BABS is een trouwambtenaar. Alleen is deze niet in dienst van de gemeente. BABS is de afkorting voor Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Ondanks dat een BABS niet voor de gemeente werkt, mag deze namens de gemeente wel een huwelijk voltrekken.  Als BABS moet ik door de gemeente waar jullie trouwen voor één dag officieel benoemd worden.

Ik leg bij de rechtbank van de gemeente onder andere een eed af. Een trouwambtenaar van de gemeente heeft vaak weinig tijd, terwijl ik als BABS alle tijd neem voor een persoonlijke ceremonie. Of jullie nu willen trouwen in Hardenberg of de andere kant van Nederland.

Waarom een zelfstandig trouwambtenaar?

Waarom zouden jullie kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar? En niet gewoon een ambtenaar van de gemeente?

Allereerst zorgt ik als BABS voor een meer persoonlijke ceremonie die past bij jullie. Als zelfstandige trouwambtenaar stel ik jullie wensen centraal en neem ik alle tijd om jullie te leren kennen. Dat terwijl een ambtenaar van de gemeente vaak minder tijd heeft en meerdere huwelijken in een korte tijd moet voltrekken. Niet alleen tijdens de voorbereidingen, maar ook tijdens de grote dag zelf heb ik enkel oog voor jullie.

Ten tweede kiezen jullie de BABS zelf uit, waardoor jullie kunnen bepalen of er een goede klik is. Jullie willen immers een ontspannen sfeer tijdens de ceremonie. De belangrijkste redenen om voor mij als zelfstandige trouwambtenaar te kiezen:

  • Persoonlijke ceremonie;
  • Maatwerk;
  • Aandacht voor jullie en jullie wensen;
  • Flexibiliteit;

Wat doet een trouwambtenaar?

Een trouwambtenaar mag een wettig huwelijk sluiten tussen twee geliefden en is nodig om een huwelijk geldig te maken. Niet iedereen kan zomaar een huwelijk sluiten; er gaan wel een aantal formaliteiten aan vooraf.

Zoals het afleggen van een eed aan de rechtbank van de betreffende gemeente. Of jullie nu in Hardenberg willen trouwen of in een andere plaats, als BABS kan ik jullie overal trouwen.

Zolang ik door de gemeente waar jullie willen trouwen voor één dag word beëdigd. De belangrijkste rol voor mij als trouwambtenaar is natuurlijk de persoonlijke speech tijdens de ceremonie.

Ik schrijf niet meteen een standaardverhaal, maar leer jullie eerst kennen. Ik stel jullie vragen over de eerste ontmoeting en jullie liefde voor elkaar.

Tijdens de kennismaking bespreken we alle wensen. Wat jullie wel willen en ook absoluut niet willen. Naar aanleiding van het gesprek schrijf ik een prachtig, persoonlijk verhaal. Dat ik tijdens de ceremonie vakkundig voordraag.

Trouwambtenaar of BABS Hardenberg
BABS boeken Hardenberg

Over Douwe Hoekstra

Op zoek naar een trouwambtenaar in Hardenberg? Ik ben Douwe Hoekstra, zelfstandig trouwambtenaar. En ik creëer graag een persoonlijke ceremonie.

Jullie bruiloft is de mooiste dag uit jullie leven, waar jullie nog vaak aan terug zullen denken. Ik luister naar jullie wensen en neem de tijd om jullie te leren kennen.

Het belangrijkste vind ik dat het gevoel aan jullie kant goed is. Samen zorgen we voor een prachtige bruiloft!

Zie ook: Over Douwe

Hoe werkt het?

Willen jullie trouwen in Hardenberg? Of heel ergens anders? Neem vrijblijvend contact met mij op. Tijdens een persoonlijke ontmoeting leren we elkaar kennen.

Ik stel jullie vragen over de belangrijkste momenten in jullie leven en de liefde voor elkaar. Vanaf de eerste keer dat jullie elkaar ontmoetten. Ik luister naar jullie wensen, want het is jullie dag. Na ons gesprek kan ik – indien jullie je goed voelen over dat ik het huwelijk voltrek – aan de slag! Ik schrijf met liefde een persoonlijk verhaal.

Actief in heel Overijssel

Ik ben als trouwambtenaar niet alleen actief in Hardenberg, maar in heel Overijssel. Zo ben ik actief als:

Je kunt mij ook als DJ huren of boeken voor feesten.

Kopje koffie

Mag ik jullie bruiloft bijzonder maken? Neem vrijblijvend contact met me op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina