Hoe vind je een geschikte DJ voor een foodfestival?

Een DJ voor een foodfestival; ben je daar naar op zoek? Nederland is een echt DJ land, er zijn enorm veel mensen die hun diensten aanbieden om ergens te komen draaien. Een groot aanbod betekent echter niet dat het makkelijk is om de geschikte DJ te vinden voor jouw feest of festival. Want wie kies je en hoe weet je of iemand de juiste muziek draait? In dit artikel kun je lezen hoe je een goede keus kunt maken.

Waar moet een DJ voor een foodfestival aan voldoen?

Een DJ voor een foodfestival moet aan hele andere eisen voldoen als een DJ voor muziekfestivals of een club DJ. Op een foodfestival gaat het namelijk in eerste instantie niet om de muziek, maar om het lekkere eten en om het sociale aspect. Het publiek bezoekt het festival om te genieten van heerlijke hapjes, onverwachte lekkernijen en een gezellige sfeer. 

De DJ heeft een ondergeschikte rol in het geheel. Niet alle deejays zullen dat begrijpen. De kans is dan groot dat ze luide en onrustige muziek gaan draaien. Op zo´n manier dat het publiek elkaar niet kan verstaan en niet rustig van het eten kan genieten.

Een DJ voor een foodfestival moet een allround DJ zijn, die allerlei stijlen muziek kan draaien. De stijl past hij of zij dan aan het evenement aan.

HOE VIND JE EEN GESCHIKTE DJ VOOR EEN FOODFESTIVAL?​

Hoe vind je een geschikte DJ voor een foodfestival?

Het is daarom belangrijk dat je op zoek gaat naar een DJ die ten eerste allround is. Daarnaast is het van groot belang dat de DJ luistert naar jouw wensen en aanwijzingen. Er zal dus een gesprek moeten plaatsvinden tussen jou en de DJ. In dit gesprek geef je aan wat voor soort festival je organiseert, wat voor publiek er komt en wat voor soort muziek je wilt horen. Een goede allround DJ zal vragen stellen en eventueel met ideeën en voorstellen komen op gebied van muziek. De geschikte DJ voor een foodfestival denkt met je mee. Het gaat er ten slotte om dat de gasten op jouw foodfestival kunnen genieten van de optimale beleving.

Een DJ kun je heel eenvoudig op internet vinden. Via bepaalde boekingssites bieden veel deejays diensten aan. Het kan echter lastig zijn om tussen dit grote aanbod de juiste DJ te vinden. Het best kun je zoeken naar een DJ die een eigen website heeft. De professionele deejays bieden namelijk hun diensten aan via hun eigen website. Op de website kun je een goed beeld krijgen van het persoon achter de DJ. De DJ zal ook zijn muziekstijlen naar voren laten komen en misschien kun je zelfs wat van zijn muziek beluisteren via zijn website. Zo kun je makkelijker bepalen of hij/zij de geschikte DJ is voor jou!

HOE VIND JE EEN GESCHIKTE DJ VOOR EEN FOODFESTIVAL?​

Welke muziek draait een DJ?

Ben jij op zoek naar een DJ voor een foodfestival? Mijn naam is Douwe Hoekstra, ik ben DJ, entertainer, presentator, Voice Over, stemacteur en sinds enige tijd ook zelfstandig trouwambtenaar.

Je kunt mij inhuren als DJ voor allerlei soorten feesten, ik ben dan ook een allround DJ. Ik vind het heel leuk om op kleine feestjes te draaien. Het nauwe contact met mensen staat mij erg aan, bovendien vind ik het mooi om met een kleine groep mensen een geweldig feest te bouwen.

Hoe werkt het?

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen alle belangrijke punten met betrekking tot het feest. Wanneer je mij boekt als DJ ben ik verantwoordelijk voor het draaien van de muziek die jij wilt horen. Maar ik denk ook graag mee over de andere aspecten van het feest. Ik heb veel ervaring en deze kennis deel ik graag met je! Daarnaast bespreken we aankleding, de visuals en andere details voor de betreffende dag. Samen zorgen we voor een complete voorbereiding van het feest.

DJ voor kleine feestjes

Wil je meer weten over mijn diensten of mij inschakelen als DJ?

Je boekt mij als allround DJ:

Wat ontzettend leuk! Laten we snel kennismaken en beginnen aan de organisatie van een fantastisch feest. Ik heb er zin in!

Ik kijk er naar uit om kennis te maken en samen de wensen voor het feest door te nemen. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina