Allround DJ huren of boeken

Wil jij een allround DJ inhuren? Geef je een groot feest, zoek je een DJ voor een festival of misschien wel voor jouw huwelijksfeest? Als je op zoek gaat naar een DJ op het internet, dan kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Zoveel DJ’s bieden hun diensten aan, maar hoe weet je nu of iemand een goede allround DJ is? Waar moet je op letten? In dit artikel kun je er meer over lezen.

Wat is een allround DJ

Een DJ vinden is niet zo moeilijk in Nederland, ons land staat namelijk bekend om de vele en vaak ook goede Dj’s. Velen van hen hebben een bepaalde muziekrichting gekozen, maar er bestaan ook veel discjockeys die zich een allround DJ noemen. Maar wat is een allround DJ precies? Waar moet je aan voldoen om jezelf allround te noemen in dit vak? Naar mijn mening zijn er drie factoren die ervoor zorgen of iemand een allround DJ is of niet. Deze factoren zijn:

  • Muziekstijlen;
  • Op welke gelegenheden hij/zij draait;
  • De ervaring en diensten.
Allround DJ

Wat maakt een DJ allround?

Muziek staat natuurlijk op 1 voor de DJ. Veel DJ’s kiezen voor een bepaalde richting, maar een allround DJ kan in meerdere muziekstijlen een goede show neerzetten.

Je kunt dan denken aan verschillende dance stijlen, 90’s classics, R&B en Top 40 muziek. Een andere factor dat ervoor zorgt dat een DJ allround wordt, is op wat voor verschillende gelegenheden hij/zij gedraaid heeft. Een allround DJ draait bijvoorbeeld in clubs, festivals en op op huwelijksfeesten, maar is misschien ook wel in te huren voor kleine feestjes. Een allround DJ heeft door op te treden op verschillende gelegenheden ook veel ervaring. Dit is de laatste factor waar de allround DJ aan moet voldoen. Naast de ervaring zijn ook de diensten die hij of zij aanbiedt erg belangrijk. Er bestaan DJ’s die een standaard show voorbereid hebben voor elk soort feest. Een goede allround DJ past zijn show aan de wensen van zijn klanten aan. Je krijgt dan als het ware een op maat gemaakte show.

Waar moet je op letten bij het inhuren van een DJ

Wil je een allround DJ inhuren? Dan zijn er een aantal punten waar je op moet letten! Ten eerste is het belangrijk om te zoeken naar een DJ die ervaring heeft met het draaien op de gelegenheid die jij organiseert. Organiseer je een groot festival? Ga dan op zoek naar een DJ die hier ervaring mee heeft. Ben je op zoek naar een DJ voor een huwelijksfeest? Zoek dan een DJ die op meerdere huwelijksfeesten zijn kunsten vertoond heeft.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk wat voor soort muziek de DJ kan draaien. Bepaalde DJ’s zetten zich neer als allround en ervaren door te zeggen dat ze al heel lang in het vak zitten. Het is echter van groter belang dat ze de muziek kunnen draaien waar jij naar op zoek bent. 

Het boeken van een allround DJ

DJ’s worden vaak besproken via boekingskantoren. Deze werken meestal landelijk, voor hun is het dus niet belangrijk waar het feest gehouden wordt. Voor jou kan dit echter wel van belang zijn, een lokale DJ kan bijvoorbeeld veel meer feeling hebben met de regio, met de mensen en de voorkeur van muziek. Deze factoren werken vaak mee voor een goede klik tussen gasten en DJ.

Waar je ook goed op moet letten bij het inhuren van een DJ is de apparatuur die de DJ eventueel zelf meeneemt. Als je dat weet, dan weet je ook precies wat voor apparatuur je eventueel zelf moet huren voor de gelegenheid.

Als je een DJ boekt, vraag dan altijd naar de apparatuur die hij gebruikt en wat hij zelf meeneemt. Ga echter niet volledig af op de eventuele prachtige set die de DJ meeneemt. Het gaat uiteindelijk om de muziek en of de DJ de mensen op de dansvloer krijgt!

Allround DJ

Douwe Hoekstra, allround DJ

Ga jij een feest of evenement organiseren? Wil je daarvoor een allround DJ inhuren? Kies dan voor mij! Mijn naam is Douwe Hoekstra. Ik kom graag bij je draaien, maar ik kan eventueel ook met je meedenken om van jouw feest een groot succes te maken.

Ik vind mijn vak als DJ enorm leuk. Als de sfeer op de dansvloer goed is en ik zie de mensen meezingen en uit hun dak gaan, dan krijg ik elke keer weer kippenvel! Je kunt mij gerust een allround DJ noemen. Je boekt mij als:

Ook wat muziekstijl betreft ben ik zeer allround; ik draai onder andere Top-40 hits, feestmuziek, R&B, Dance en zomer hits.

Allround DJ inhuren

Ik hou wel van een feestje! Ieder feest en festival maak ik als allround DJ tot een groot succes. Ik zorg ervoor dat de sfeer perfect blijft en iedereen de tijd van zijn leven heeft. Ik bezorg je een geslaagd feest!

Wil je meer weten over mijn diensten? Wat ontzettend leuk! Laten we snel kennismaken en beginnen aan de organisatie van een fantastisch feest. Ik heb er zin in!

Ik kijk er naar uit om kennis te maken en samen de wensen voor het feest door te nemen. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina