DJ oktoberfest

Een Oktoberfest is een evenement dat vooral in Duitsland bekend is. Jarenlang trokken vele Nederlanders naar deze feesten die vooral in Beieren gehouden werden. Tegenwoordig worden de feesten echter ook in Nederland gehouden. Bij een Oktoberfest horen enkele traditioneel zaken zoals bepaalde muziek, drank en kleding. Maar kun je ook een DJ voor een Oktoberfest boeken? En wat hoort er nog meer bij? In dit artikel kun je er meer over lezen.

Wat is een Oktoberfest?

Het Oktoberfest is een volksfeest dat elk jaar in München-Duitsland wordt gegeven. Het feest geldt als het grootste volksfeest in de wereld. Het wordt namelijk elk jaar door meer dan 5 miljoen mensen bezocht. Traditioneel begin het feest op de eerste zaterdag na 15 september om 12 uur ´s middags. Het gaat door tot de eerste zondag in oktober. Als deze zondag valt voor 3 oktober (feestdag in Duitsland) dan gaat het Oktoberfest door tot deze 3de oktober. Het Oktoberfest duurt dus 16 of 18 dagen lang.

Een DJ op Oktoberfest

Op een Oktoberfest wordt traditioneel vooral live muziek gespeeld. Alle vrolijke Duitse liederen komen voorbij gespeeld door bands en artiesten. Maar je kunt deze muziek natuurlijk ook door een DJ laten spelen. De DJ zal de vrolijke Duitse schlagers afwisselen met feestmuziek en nummers die iedereen kent. Zo ontstaat er een heerlijke vrolijke sfeer waarbij mensen dansen en meezingen.

DJ OKTOBERFEST​

Wat hoort er nog meer op een Oktoberfest?

Muziek is belangrijk op een Oktoberfest, maar er horen natuurlijk nog meer ingrediënten bij. De eerste is natuurlijk bier. Op een Oktoberfest wordt traditioneel veel bier gedronken uit grote literpullen. Daarnaast is de kleding heel belangrijk. In Duitsland horen de vrouwen in een dirndl te lopen en de mannen in een lederhosen. Om het een echt Oktoberfest te maken, kun je de gasten het best uitnodigen om dit ook te doen. Dat verhoogd de sfeer enorm, mensen zijn losser en gezelliger als ze verkleed gaan.

Er wordt veel bier gedronken op een Oktoberfest, om dat allemaal aan te kunnen is het belangrijk dat de mensen ook goed kunnen eten. Daar hoort natuurlijk braadworst en

Waar moet een DJ voor een Oktoberfest aan voldoen?

Een Oktoberfest is een vrolijk evenement. De mensen willen dansen, gezellig samenzijn, genieten van eten en drank en feesten. Een DJ is geschikt voor het Oktoberfest als hij kennis heeft van feestmuziek, Duitse schlagers en als hij een vrolijke feeststemming kan creëren. Daarnaast moet hij natuurlijk technisch goed zijn. Hij moet als deejay weten hoe hij zijn draaitafels gebruikt en hij moet professioneel zijn.

DJ OKTOBERFEST​

DJ boeken voor een Oktoberfest

Wat is een Oktoberfest zonder muziek? Mijn naam is Douwe Hoekstra! Ik ben een allround feest-DJ, daarom ben ik zeer geschikt om op een Oktoberfest te draaien. Ik draai verschillende soorten muziek zoals Dance, Top 40-muziek, Feestmuziek, R&B, Après Ski, zomerhits en nog veel meer. Wat jouw medewerkers kennen van de radio, dat draai ik! Ook bij een Oktoberfest hoort feestelijke en vrolijke muziek. Ik ben de aangewezen DJ om dit te komen draaien.

Geef jij binnenkort een Oktoberfest? Dan kom ik graag bij jou draaien. Heb je interesse in mijn diensten? Neem dan contact met mij op!

Hoe werkt het?

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen alle belangrijke punten met betrekking tot het feest. Wanneer je mij boekt als DJ ben ik verantwoordelijk voor het draaien van de muziek die jij wilt horen. Maar ik denk ook graag mee over de andere aspecten van het feest. Ik heb veel ervaring en deze kennis deel ik graag met je! Daarnaast bespreken we aankleding, de visuals en andere details voor de betreffende dag. Samen zorgen we voor een complete voorbereiding van het feest.

DJ voor kleine feestjes

Wil je meer weten over mijn diensten of mij inschakelen als DJ?

Je boekt mij als allround DJ:

Wat ontzettend leuk! Laten we snel kennismaken en beginnen aan de organisatie van een fantastisch feest. Ik heb er zin in!

Ik kijk er naar uit om kennis te maken en samen de wensen voor het feest door te nemen. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina