Een DJ voor een tuinfeest boeken; kan dat?

Ga jij binnenkort een tuinfeest geven? Het succes van een tuinfeest staat of valt met een goede voorbereiding. Daarnaast is de muziek erg belangrijk, een feest is immers niet compleet zonder goede muziek. Het is daarom een heel goed idee om een DJ voor een tuinfeest te boeken.

In dit artikel kun je lezen hoe je een echt goed tuinfeest organiseert en hoe je de geschikte DJ voor jouw feest kunt vinden.

Hoe organiseer ik een goed tuinfeest?

Natuurlijk kun je heel goed spontaan een tuinfeest organiseren. Maar als je echt goed wilt uitpakken en een feest wilt organiseren waar al jouw gasten nog maanden over napraten, dan zul je het feest goed moeten organiseren. Je bepaalt dan eerst de reden van het feest. Het kan zijn dat je jarig bent, er is iemand geslaagd voor school, je geeft een afscheidsfeest of je geeft gewoon een tuinfeest omdat het prachtig weer is en omdat het leven gevierd moet worden! De reden is belangrijk omdat dit leidend kan zijn voor de aankleding van het feest en de gasten die je uitnodigt.

Heb je de reden bepaald? Dan zul je een datum moeten bepalen. Voor een tuinfeest is het belangrijk dat het goed weer is. Organiseer je het op korte termijn, dan kun je de weersverwachting in de gaten houden. Duurt het nog even voordat je het feest geeft? Zorg dan voor meerdere partytenten, zodat jouw gasten in ieder geval droog kunnen staan. Daarna maak je een gastenlijst. De gasten stuur je een uitnodiging. Dat kan via een appje, maar natuurlijk ook met een echte uitnodiging in de brievenbus.

Bij een goed feest hoort eten, drinken en muziek. Denk hier goed over na. Op een zomers tuinfeest kun je salades serveren, een barbecue houden of verse pizza´s bakken. Wat drank betreft is de keus helemaal aan jou. Voor de muziek kun je een muziekinstallatie huren en een eigen zomerse playlist maken. Maar als je een DJ boekt voor een tuinfeest, dan zal het feest pas echt compleet zijn.

Waar vind ik een goede DJ voor een tuinfeest?

Als je een tuinfeest gaat geven en je wilt er een DJ voor boeken, dan is het belangrijk dat de DJ de muziek kan draaien die jij verlangt. Niet alle deejays kunnen alle muziekstijlen namelijk draaien. Je moet daarom op zoek gaan naar een allround DJ. Iemand die verschillende stijlen aankan zoals R&B, Top-40, feestmuziek en zomerse hits.

Ken je zelf geen deejay die deze muziekstijlen aankan? Dan kun je een DJ boeken. Je kunt dat online vrij makkelijk doen. Er staan veel bureaus op internet waar verschillende deejays hun diensten aanbieden. Een klein nadeel is dat je niet zo goed kunt bepalen via deze sites hoe ze draaien en wie ze zijn. Het is voor een tuinfeest namelijk erg belangrijk dat de deejay makkelijk contact maakt met de gasten. Dat vergroot de sfeer enorm. Je kunt daarom beter op zoek gaan naar een DJ met een eigen website. Zo kun je goed zien wie DJ echt is.

EEN DJ VOOR EEN TUINFEEST BOEKEN; KAN DAT?​
EEN DJ VOOR EEN TUINFEEST BOEKEN; KAN DAT?​

Welke muziek draait een DJ?

Ben jij op zoek naar een DJ voor jouw tuinfeest? Mijn naam is Douwe Hoekstra, ik ben DJ, entertainer, presentator, Voice Over, stemacteur en sinds enige tijd ook zelfstandig trouwambtenaar.

Je kunt mij inhuren als DJ voor allerlei soorten feesten, ik ben dan ook een allround DJ. Ik vind het heel leuk om op kleine feestjes te draaien. Het nauwe contact met mensen staat mij erg aan, bovendien vind ik het mooi om met een kleine groep mensen een geweldig feest te bouwen.

Hoe werkt het?

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen alle belangrijke punten met betrekking tot het feest. Wanneer je mij boekt als DJ ben ik verantwoordelijk voor het draaien van de muziek die jij wilt horen. Maar ik denk ook graag mee over de andere aspecten van het feest. Ik heb veel ervaring en deze kennis deel ik graag met je! Daarnaast bespreken we aankleding, de visuals en andere details voor de betreffende dag. Samen zorgen we voor een complete voorbereiding van het feest.

DJ voor kleine feestjes

Wil je meer weten over mijn diensten of mij inschakelen als DJ?

Je boekt mij als allround DJ:

Wat ontzettend leuk! Laten we snel kennismaken en beginnen aan de organisatie van een fantastisch feest. Ik heb er zin in!

Ik kijk er naar uit om kennis te maken en samen de wensen voor het feest door te nemen. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina