DJ Overijssel

Je wil graag een DJ huren of boeken in Overijssel? Een ervaren DJ die rekening houdt met de muzieksmaak van de gasten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik ben een allround feest-DJ die geniet van zijn vak. Dat moment dat handen in de lucht gaan en mensen meezingen.. kippenvel!

Waarom een DJ huren of boeken?

Waarom zou je een DJ boeken? Je kan beter vragen waarom niet. Een DJ is namelijk dé oplossing voor een onvergetelijk feest. Wat voor feest of evenement je ook organiseert, er kan één ding niet ontbreken: muziek.

Het fijne aan een DJ is dat ik alle soorten muziek voor je kan draaien. En daar krijg je ook nog eens een toffe show bij. Als DJ heb ik oog voor de gasten en houd ik rekening met hun muzieksmaak. ‘Wil je dit nummertje even draaien?’ Ja hoor! Ik draai met alle liefde een verzoeknummer. Je kan natuurlijk ook een band inhuren, maar naast dat de kosten enorm oplopen, neemt een band behoorlijk wat ruimte in beslag. Dat is niet voor ieder feest weggelegd. Ik kan bovendien makkelijker mijn repertoire aanpassen. Nog meer redenen om mij in te huren als DJ in Overijssel?

  • Ik draai lekker door: geen irritante pauzes;
  • Een show op maat: visuals tot aan muziek;
  • Perfect voor een feest met een thema;
  • Muzikale opbouw tot aan finale;
  • Alles voor een onvergetelijke beleving.

Voor welke feesten en partijen

Of het nu gaat om een besloten feest of een festival, muziek is een belangrijk hoofdingrediënt voor ieder evenement. Een DJ huren of boeken in Overijssel kan voor iedere gelegenheid die jij onvergetelijk wil maken. Wil je een keiharde show of een gezellige avond? Voor alle feesten en partijen kan je bij mij terecht. De muziek pas ik aan op jouw wensen, het thema en de sfeer van het feest.

Van top 40-muziek, R&B, feestmuziek, dance, après-ski tot zomerhits: niets is te gek. Geen zorgen, ik weet hoe ik voor een onvergetelijke dag, avond of nacht kan zorgen. Je kunt mij boeken als

DJ Boeken overijssel

Welke muziek?

Je houdt alleen van Nederlandstalige nummers? Of je hebt een bloedhekel aan nummers van André Hazes Junior? Geen probleem. Ik houd rekening met jouw muzieksmaak. En niet te vergeten, die van jouw gasten!

Afhankelijk van jouw wensen en de doelgroep stel ik samen met jou een playlist samen. Van feestmuziek tot zomerhits, ik heb alles voor je paraat. Het perfecte muzikale programma houdt niet alleen rekening met het verloop van het evenement, maar ook met de muzikale opbouw. Een feest opent vaak niet met de polonaise: immers wil je de gasten eerst normaal kunnen begroeten voordat je hun schouder vastgrijpt op de dansvloer. Ik houd bovendien bij de verschillende soorten muziek en nummers rekening met de planning van jouw evenement.

DJ overijssel

Over Douwe Hoekstra

Wil je graag een DJ huren of boeken in Overijssel? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ik ben Douwe Hoekstra, een ervaren allround feest-DJ. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door muziek en het creëren van échte belevingen. Geen festival is mij te gek.

Ik houd van een goede sfeer en geniet intens als jij plezier hebt. Geef jij een feest of evenement, dan kom ik graag bij je draaien. Samen bespreken we jouw wensen en creëren we een fantastisch programma op maat. Waarom ik de DJ ben waar jij naar zoekt?

  • Vertrouwd;
  • Professioneel;
  • Persoonlijk;

Hoe werkt het?

Als je een DJ wil huren of boeken in Overijssel en omgeving, is de eerste stap natuurlijk contact. Je kan vrijblijvend contact met mij opnemen en samen kunnen we kijken naar jouw wensen. In een kennismakingsgesprek bedenken we samen wat jouw muzikale voorkeur is.

We ontdekken wat je op jouw feest wil hebben en wat absoluut niet. Nadat ik inzicht in jouw wensen heb gekregen, stellen we een playlist samen. Een playlist die past bij jouw wensen, gasten en het programma.

Ik houd rekening met het verloop van de dag. Zijn er speeches waar ik rekening mee moet houden? Waar en wanneer moeten er microfoons beschikbaar zijn? Al met al bespreken we samen alles om te zorgen voor jouw ultieme evenement. Een belevenis om nooit meer te vergeten.

Actief in heel Overijssel

Ik ben als DJ actief in heel Overijssel. Zo ben ik actief als:

Je kunt mij ook als DJ huren of boeken voor feesten.

Naar de tekentafel

Meer weten over mijn werk als DJ in Overijssel? Of wil je samen praten over jouw wensen? Neem vrijblijvend contact met me op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Een DJ boeken in Overijssel? Ik zorg voor de ultieme beleving!

Deel deze pagina