Wil je een DJ in almelo boeken? ga voor douwe hoekstra

Een DJ in Almelo; ben jij daar naar op zoek? Het is niet zo moeilijk om op internet een deejay te vinden. Honderden deejays bieden hun diensten aan. Maar hoe weet je nu welke geschikt is voor het feest dat jij gaat geven? Hoe weet je of een DJ goed is en wat voor muziek kan hij draaien? In dit artikel helpen we je een handje op weg.

Wat voor muziek draait een DJ?

Er wordt nog wel eens gedacht dat een DJ alleen verschillende vormen van dance muziek draait. Dat is sinds enkele jaren niet meer het geval. De afkorting DJ komt van het woord discjockey, dat is een term voor iemand die bepaalde muzieknummers achter elkaar door draait en eventueel aan elkaar praat. De eerste discjockeys waren dan ook radiopresentatoren die muzieksingles met verschillende stijlen draaiden.

Sinds de jaren 80-90 is de visie op een deejay wat veranderd. Dat kwam door de opkomst van disco en dance muziek. Deejays richtten zich in deze tijd vooral op deze muziekstijlen. De moderne deejays van tegenwoordig draaien echter weer alle stijlen muziek. Je kunt dan denken aan: R&B, Top-40, rock, jazz, dance, feestmuziek etc.

DJ boeken in Almelo

Welke muziekstijlen draait Douwe Hoekstra?

Douwe Hoekstra is een allround DJ. Dat betekent dat hij verschillende stijlen muziek draait. Je kunt dan denken aan Top-40 muziek, dance, zomerhits, feestmuziek, R&B, après ski en nog veel meer. Hij draait het liefst muziek die iedereen kent. Hiermee is de kans groot dat hij een mooi feest kan bouwen. Mensen op de dansvloer krijgen en in vervoering brengen. Een locatie die op zijn kop staat van de energie, dat is zijn doel!

Voor wat voor feesten kun je Douwe Hoekstra boeken als DJ?

Geen evenement of feest is complete zonder muziek. Ga jij binnenkort een feest of evenement organiseren? Zoek je een DJ in Almelo? Dan komt Douwe Hoekstra graag bij jou draaien. Hij denkt ook graag met je mee hoe het feest nog meer beleving kan worden gegeven, want dat is waar het oom draait. Je kunt Douwe Hoekstra boeken voor de volgende feesten:

  • Besloten feesten zoals een bruiloft, bedrijfsfeest of conferentie;
  • Een feest in een café, bar of club;
  • Verjaardagsfeesten;
  • Tuinfeesten;
  • Schoolfeesten;
  • Een foodfestival;
  • Festivals;
  • Een sportevenement;
  • Een strandfeest.

Hoe weet je of een DJ geschikt is voor jouw feest?

Er zijn dus veel stijlen die een DJ kan draaien. Jouw feest bepaald daarom voor een deel welke DJ jij nodig hebt. Er zijn namelijk deejays die zich specialiseren in een bepaalde muziekstijl. Je zou kunnen kiezen voor zo´n DJ. Maar er bestaan ook allround deejays, zij kunnen meerdere muziekstijlen draaien, afzonderlijk of door elkaar heen.

Het is daarom even zoeken naar de geschikte DJ voor jouw feest. Denk je dat je hem gevonden hebt? Ga dan gewoon een gesprek aan en zie of er een klik is. Eventueel kun je vragen naar zijn input en ideeën voor jouw feest. Zo kun je een vrij goed beeld vormen van de DJ zelf, ook dat is belangrijk.

DJ boeken in Almelo

Douwe Hoekstra, Allround DJ

Ben jij op zoek naar een goede allround DJ in Almelo? Kies dan voor mij! Mijn naam is Douwe Hoekstra, ik ben een entertainer, DJ-en is één van mijn passies.

Ik hou ervan om mensen te vermaken en krijg iedere keer weer kippenvel als ik mensen uit hun dak zie gaan op de dansvloer. Ik zie mezelf als een allround DJ, ik heb me namelijk niet gespecialiseerd in één stijl maar draai onder andere Top-40 muziek, feestmuziek, dance, R&B en nog veel meer. De bekende nummers die je via de radio hoort, die draai ik graag!

Hoe werkt het?

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen alle belangrijke punten met betrekking tot het feest. Wanneer je mij boekt als DJ ben ik verantwoordelijk voor het draaien van de muziek die jij wilt horen. Maar ik denk ook graag mee over de andere aspecten van het feest. Ik heb veel ervaring en deze kennis deel ik graag met je! Daarnaast bespreken we aankleding, de visuals en andere details voor de betreffende dag. Samen zorgen we voor een complete voorbereiding van het feest.

Actief in heel Overijssel

Ik ben als DJ actief in de hele provincie Overijssel. Zo ben ik actief als:

Zoek je een DJ in de provincie Drenthe, ook dan help ik je graag verder.

DJ huren in Almelo

Je kunt mij inhuren voor allerlei feesten en gelegenheden. Van een groot evenement tot een klein samenzijn voor vrienden en familie; samen maken we er een feest van. Daarnaast kan ik ook een op maat gemaakte show voor jouw samenstellen.

Wil je meer weten over mijn diensten? Wat ontzettend leuk! Laten we snel kennismaken en beginnen aan de organisatie van een fantastisch feest. Ik heb er zin in!

Ik kijk er naar uit om kennis te maken en samen de wensen voor het feest door te nemen. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina