Op zoek naar een DJ in Kampen? Douwe Hoekstra draait op alle feesten en evenementen

Ben jij op zoek naar een DJ in Kampen? Zoek dan niet verder! Douwe Hoekstra is een allround DJ die op allerlei feesten en evenementen optreed. Hij draait verschillende stijlen muziek draaien. Er kan een geheel programma naar wens samengesteld worden in samenspraak met Douwe. Zo wordt er geheel op maat een optreden samengesteld. Maar je mag het ook geheel over laten aan de kennis en kunde van Douwe. Hij is er namelijk erg goed in om het publiek in feeststemming te krijgen.

Hoe boek je een DJ?

Een DJ boeken is niet zo heel moeilijk. Als je op internet zoekt, dan kun je veel deejays vinden die hun diensten aanbieden via zogenaamde boekingsbureaus. Douwe Hoekstra boek je door contact op te nemen via zijn website. Je kunt dat op verschillende manieren doen. Na het bericht zal Douwe een gesprek met je aangaan om te bepalen of hij op de gewenste datum en tijd beschikbaar is en wat jouw wensen zijn. Hij kan eventueel meedenken om de exacte muziek te bepalen voor het feest.

Op zoek naar een DJ in Kampen? Douwe Hoekstra draait op alle feesten en evenementen

Moet ik voorbereidingen treffen voor de komst van een DJ?

Als je een DJ boekt, dan zal hij of zij bepaalde informatie van je nodig hebben. De DJ zal daarom vragen stellen om de informatie te vergaren. Zet daarom alvast de volgende zaken op papier, het is namelijk belangrijk voor de DJ:

  • Wat wordt het feest gegeven?
  • Op welke datum is het feest?
  • Hoe laat moet de DJ aanwezig zijn?
  • Hoelang mag de DJ optreden?
  • Wat is jouw naam, adres en woonplaats?
  • Wat voor soort feest is het?
  • Wat voor publiek komt er en hoeveel?
  • Is het feest openbaar of besloten?
  • Zijn er bijzonderheden?
  • Is er apparatuur aanwezig op de locatie?

Hoe zit het met de apparatuur?

Niet iedere locatie is voorzien van geschikte apparatuur voor een DJ. Het is wel belangrijk voor de DJ om te weten of er apparatuur aanwezig is en wat voor. Dit wordt door middel van bepaalde codes aangegeven. Als er een professionele geluidsinstallatie aanwezig is, dan hoeft de artiest daar alleen maar in te pluggen om gebruik van te maken. Zo´n geluidsinstallatie wordt een M-set genoemd of monitor set.

Een geluidinstallatie dat geschikt is tot 250 personen wordt een A-set genoemd. Een B-set is een geluidsinstallatie dat geschikt is tot ongeveer 750 personen, C-set voor 1500 personen. Als het evenement of feest buiten wordt gegeven, dan is er logischerwijs een zwaardere installatie nodig. Het is verstandig om van te voren goed te bespreken met de DJ hoe het zit met de geluidsinstallatie. Bepaal wat er eventueel aanwezig is en wat er nodig is voor het feest.

Op zoek naar een DJ in Kampen? Douwe Hoekstra draait op alle feesten en evenementen

Douwe Hoekstra, Allround DJ

Ben jij op zoek naar een goede allround DJ in Kampen? Kies dan voor mij! Mijn naam is Douwe Hoekstra, ik ben een entertainer, DJ-en is één van mijn passies.

Ik hou ervan om mensen te vermaken en krijg iedere keer weer kippenvel als ik mensen uit hun dak zie gaan op de dansvloer. Ik zie mezelf als een allround DJ, ik heb me namelijk niet gespecialiseerd in één stijl maar draai onder andere Top-40 muziek, feestmuziek, dance, R&B en nog veel meer. De bekende nummers die je via de radio hoort, die draai ik graag!

Hoe werkt het?

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen alle belangrijke punten met betrekking tot het feest. Wanneer je mij boekt als DJ ben ik verantwoordelijk voor het draaien van de muziek die jij wilt horen. Maar ik denk ook graag mee over de andere aspecten van het feest. Ik heb veel ervaring en deze kennis deel ik graag met je! Daarnaast bespreken we aankleding, de visuals en andere details voor de betreffende dag. Samen zorgen we voor een complete voorbereiding van het feest.

Actief in heel Overijssel

Ik ben als DJ actief in de hele provincie Overijssel. Zo ben ik actief als:

Zoek je een DJ in de provincie Drenthe, ook dan help ik je graag verder.

DJ huren in Kampen

Je kunt mij inhuren voor allerlei feesten en gelegenheden. Van een groot evenement tot een klein samenzijn voor vrienden en familie; samen maken we er een feest van. Daarnaast kan ik ook een op maat gemaakte show voor jouw samenstellen.

Wil je meer weten over mijn diensten? Wat ontzettend leuk! Laten we snel kennismaken en beginnen aan de organisatie van een fantastisch feest. Ik heb er zin in!

Ik kijk er naar uit om kennis te maken en samen de wensen voor het feest door te nemen. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina