DJ inhuren of boeken in hoogeveen

Wil jij voor jouw feest een DJ inhuren of boeken in Hoogeveen en omgeving? Lees hier dan snel verder en maak kennis met mij en mijn werkzaamheden. Als ‘DJ Douwe’ ben ik te huren voor ieder feest, festival of dorpsfeest.

Waarom een DJ inschakelen?

Wanneer je een feest geeft, wil je het liefste een aantal taken uit handen geven. Je kunt niet alles zelf regelen én ook nog van het feest genieten. Laat het verzorgen van de muziek in ieder geval aan mij over, dan weet je zeker dat dat in goede handen is! Ik heb veel ervaring als DJ en ik verzeker jou van een knalfeest. 

Ik houd rekening met jouw persoonlijke wensen en samen kijken we naar welke muziek passend is bij het feest. Gedurende de dag of avond zorg ik ervoor dat er een fijne sfeer ontstaat en dat deze behouden blijft. Je hoeft zelf niets te doen wanneer je mij inhuurt als DJ in Hoogeveen. Geniet en dans mee met de gasten!

DJ inhuren of boeken in Hoogeveen

Voor welke feesten en partijen ben ik in te schakelen?

Ik hou wel van een feestje! Ieder feest en festival maak ik als DJ in Hoogeveen tot een groot succes. Ik zorg ervoor dat de sfeer perfect blijft en iedereen de tijd van zijn leven heeft. Ik bezorg jou een geslaagd feest!

DJ inhuren of boeken in Hoogeveen

Welke muziek draait een DJ?

Soms kan het inhuren van een DJ betekenen dat je voor een bepaald muziekgenre kiest. Wanneer je gebruikmaakt van mijn diensten is dat niet zo. Ik beschik over ruime kennis van vele soorten muziek. Ik kan dus alles voor je draaien! 

Vertel mij wat je wilt horen en waar je absoluut niet van houdt. Dat is genoeg voor mij om een knalfeest te verzorgen! Ik draai werkelijk alles; van top 40 tot heuse klassiekers. Genoeg redenen om mij in te huren als DJ in Hoogeveen en omstreken!

Over Douwe Hoekstra

Hoi, mij naam is Douwe Hoekstra en ik heb het leukste werk dat er is! Ik vind het heerlijk om mensen te vermaken en voor groepen te spreken. Mijn stem is mijn merk: mensen herkennen mij echt aan mijn stem. Mijn werkzaamheden zijn erg gevarieerd, want naast DJ ben ik namelijk ook trouwambtenaar en voice-over. Mijn klanten beschrijven mij als vertrouwd en professioneel, met een persoonlijke benadering. Ik vind het belangrijk om jou te leren kennen, zodat ik mijn werk zo goed mogelijk uit kan voeren!

Hoe werkt het?

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen alle belangrijke punten met betrekking tot het feest. Wanneer je mij boekt als DJ in Hoogeveen en regio ben ik verantwoordelijk voor het draaien van de muziek die jij wilt horen. Maar ik denk ook graag mee over de andere aspecten van het feest. Ik heb veel ervaring en deze kennis deel ik graag met je! Daarnaast bespreken we aankleding, de visuals en andere details voor de betreffende dag. Samen zorgen we voor een complete voorbereiding van het feest.

Huur mij in als professionele DJ voor je feest in Hoogeveen

Wil je meer weten over mijn diensten of mij inschakelen als DJ voor jouw feest of festival in Hoogeveen? Wat ontzettend leuk! Laten we snel kennismaken en beginnen aan de organisatie van een fantastisch feest. Ik heb er zin in!

Ik kijk er naar uit om kennis te maken en samen de wensen voor het feest door te nemen. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina