DJ inhuren of boeken in emmen

Wil jij voor jouw feest, festival of partij een DJ inhuren of boeken in Emmen? In deze omgeving kun je niet om mij, ‘DJ Douwe’ heen. Wil jij mij inhuren voor een feest buiten de regio Emmen? Neem dan ook zeker contact met mij op. Samen bekijken we wat ik voor jou kan betekenen! Ik heb veel kennis van verschillende muziekgenres en verzorg jouw feest tot in de puntjes!

Waarom een DJ inschakelen?

Een DJ doet zoveel meer dan alleen muziek draaien. Een DJ zorgt voor sfeer op jouw feest! Door te kijken naar de gasten en de muziek waar zij van genieten, probeer ik als dj het feest naar een hoogtepunt te brengen. Muziek brengt sfeer en verbinding. Zonder muziek is een feest niet compleet. Maak jij jouw feest compleet door mij in te huren als DJ in Emmen en omgeving?

Welke muziek draait een DJ?

Je kunt bij mij terecht voor werkelijk iedere muzieksoort. Maak jouw muzieksmaak kenbaar en ik ga ermee aan de slag! Ik draai moderne muziek, maar ook heuse klassiekers en carnavalskrakers. Is er een muzieksoort die je absoluut niet wilt horen op jouw feest? Laat het mij ook zeker weten!

Over Douwe Hoekstra

Mijn beroep is het mooiste vak dat er bestaat. Al vanaf jongs af aan vind ik het leuk om mensen te vermaken en gaat spreken voor groepen mij goed af. Wat is er mooier dan je werk maken van de dingen die je leuk vindt? 

Inmiddels is mijn stem mijn beroep geworden. Ik ben naast DJ ook werkzaam als trouwambtenaar en voice over. Ben jij nog op zoek naar een trouwambtenaar of wil je een DJ inhuren voor jouw bruiloft in Emmen? Ik kan het allebei voor je verzorgen!

DJ inhuren of boeken in Emmen
DJ inhuren of boeken in Emmen

Op welke feesten en partijen draai ik?

Als DJ ben ik in te huren in Emmen en omgeving voor werkelijk alle feesten en partijen. De diversiteit van verschillende feesten maakt mijn werk heel erg leuk! Ik ben te boeken voor kleine en grote bruiloften, besloten feesten, maar ook voor dorpsfeesten in feesttenten of festivals. 

Ieder feest vraagt om een eigen aanpak, een eigen keuze in muziek en een eigen aankleding. Ik bespreek graag met jou wat het beste bij jouw feest past!

Hoe werkt het?

Na het eerste contact maken we snel een afspraak om elkaar te ontmoeten. Tijdens deze ontmoeting bespreken we alle belangrijke aspecten van het feest. We maken afspraken over de muziek, maar ook de visuals en aankleding komen aan bod. Daarnaast denk ik graag mee over alle andere onderdelen die bij de organisatie komen kijken. Ik deel mijn ervaringen graag met je, zodat het feest een groot succes wordt! Door mij in te huren als DJ in Emmen voor jouw feest, beschik je namelijk over een totaalpakket.

Mag ik van jouw feest een knaller maken?

Spreekt mijn manier van werken jou aan? Fijn! Laten we samenwerken! Samen stellen we een playlist op voor het feest. We selecteren nummers die je graag wilt horen en ik zorg ervoor dat deze allemaal voorbij komen. Met mijn muziekkennis zal ik de playlist verder aanvullen. Dit doe ik met muziek die aansluit bij jouw wensen en jouw persoonlijke muzieksmaak. De hele avond gevuld met muziek van jouw keuze! Kies voor een allround DJ in Emmen, kies voor Douwe Hoekstra.

Neem gerust contact met mij op voor een eerste kennismaking of het stellen van vragen! Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina