Trouwambtenaar of BABS Hoogeveen

Zijn jullie op zoek naar een trouwambtenaar of BABS in Hoogeveen en omgeving? Zoek niet verder! Ik ben jaren actief als trouwambtenaar en met veel plezier en passie sluit ik ook jullie huwelijk. Ik vertel jullie graag meer over mijn manier van werken en het werk van een trouwambtenaar.

Vindt jullie bruiloft plaats op een romantische locatie verder van Hoogeveen of misschien wel in het buitenland? En zijn jullie op zoek naar een trouwambtenaar om mee te reizen? Neem dan ook gerust contact met mij op. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn voor mijn aanwezigheid.

Waarom een trouwambtenaar of BABS in Hoogeveen?

Het officiële gedeelte van een bruiloft kan alleen plaatsvinden wanneer er een trouwambtenaar of BABS in Hoogeveen aanwezig is. Bij een bruiloft leid ik de ceremonie en zorg ik dat er ruimte is voor eventuele geloften, het jawoord en het uitwisselen van de ringen. 

Daarnaast verzorg ik het invullen van de trouwakte. Het bruidspaar en de getuigen zetten hier hun handtekening als afsluiting van de ceremonie. Zonder trouwakte is een huwelijk niet officieel gesloten. Mijn werk is dus niet alleen heel leuk, maar ook heel belangrijk!

Twijfelen jullie over het schrijven van geloften of het uitspreken hiervan? Ik denk met veel plezier met jullie mee over de mogelijkheden. Ik kan jullie geloften natuurlijk ook voorlezen tijdens de ceremonie, wanneer jullie dit zelf liever niet doen.

 

Trouwambtenaar of BABS Hoogeveen
Trouwambtenaar of BABS Hoogeveen

Waar staat BABS voor?

BABS is een afkorting. De letters staan voor Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Een BABS is in te huren als trouwambtenaar en doet dit zonder in dienst te zijn van de gemeente. Een zelfstandig trouwambtenaar dus. 

Fijn, want je kunt zelf kiezen wie je als trouwambtenaar in Hoogeveen en omgeving wilt inschakelen. Welke eigenschappen vind jij belangrijk bij een BABS?

Wat doet een trouwambtenaar of BABS?

Een trouwambtenaar verzorgt het officiële gedeelte op jullie bruiloft. Ik ben inmiddels alweer een aantal jaren actief als trouwambtenaar in Hoogeveen en ik heb al vele huwelijken mogen voltrekken. De ceremonie kan zo ingevuld worden als jullie zelf willen, maar bestaat vaak uit een speech, gevolgd door het sluiten van het huwelijk. Samen bespreken we hoe jullie ceremonie eruit moet zien en ik help jullie graag door mee te denken en tips te geven!

Hoe werkt het?

Wanneer jullie gebruik willen maken van mijn diensten als trouwambtenaar in Hoogeveen of omgeving, plannen we samen een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek kunnen we zien of er een klik is tussen ons. Het is belangrijk om een klik te voelen met de trouwambtenaar, omdat deze onderdeel is van een belangrijk gedeelte van jullie trouwdag. Ik ben er zeker van dat ik jullie bruiloft tot een geweldige dag kan maken, met een persoonlijk verhaal, een traan en een lach.

Voelen we geen klik tijdens de eerste ontmoeting? Voel je dan vrij om een andere trouwambtenaar of BABS in Hoogeveen te kiezen. Op jullie dag moet de ceremonie geleid worden door de BABS van jullie keuze.

Kiezen jullie voor mij als trouwambtenaar in Hoogeveen?

Ik maak graag kennis met jullie. Samen nemen wij de planning van jullie mooiste dag door. Ook probeer ik zoveel mogelijk over jullie te weten te komen. Ik zal vragen stellen over jullie ontmoeting, jullie relatie en de toekomst. Op deze manier kan ik de ceremonie zo persoonlijk mogelijk maken voor jullie en alle gasten.

Bel mij gerust voor vragen of het maken van een afspraak. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina