Trouwambtenaar of babs in emmen

Op zoek naar een trouwambtenaar of BABS in Emmen en omgeving? Zoek niet verder, maar lees hier alles over mijn diensten als BABS. Met mijn ruime ervaring loods ik jullie door de organisatie van de ceremonie heen en help ik jullie met aspecten van de ceremonie die jullie zelf misschien vergeten. Ik help jullie met de invulling van jullie dag en ik maak jullie ceremonie tot een persoonlijk, passend en mooi geheel. Heb ik jullie interesse gewekt? Lees hier meer over mijn werkzaamheden of neem direct contact met mij op!

Waarom een trouwambtenaar of BABS?

Een huwelijk is niet compleet zonder trouwambtenaar of BABS. Bij het organiseren van een bruiloft zijn vele partijen betrokken. Catering, DJ, bloemisten en stylisten; allemaal onmisbare partijen. Maar onderschat het belang van een trouwambtenaar of BABS niet. Door het kiezen van de juiste trouwambtenaar in Emmen krijgen jullie persoonlijke wensen rondom de ceremonie vorm. Daarnaast heb je een ervaren klankbord, welke mee kan denken over de mogelijkheden. Een ceremonie kan kort zijn of juist lang. Wil je de ceremonie ’s middags of in de avond? Spelen de gasten een rol? Laat je verrassen door de mogelijkheden. Ik denk graag met jullie mee!

Waar staat BABS voor?

BABS is een bekende afkorting, die staat voor Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Een BABS is in tegenstelling tot een gewone trouwambtenaar een zelfstandig ondernemer. Een BABS is dus niet in dienst van de gemeente, maar een onafhankelijke trouwambtenaar. Het inhuren van een BABS levert vele voordelen op. Bij de gemeente kun je namelijk vaak niet zelf kiezen welke trouwambtenaar jullie huwelijk voltrekt. 

Past deze ambtenaar wel bij jullie? Geeft deze ambtenaar de ceremonie de juiste sfeer en voelen jullie wel een klik met deze ambtenaar? Om hier zeker van te zijn is het inhuren van een BABS uit de omgeving van Emmen zeer interessant. Je kunt hier namelijk wel zelf kiezen, kennis maken en hierna een beslissing nemen.

Trouwambtenaar of BABS in Emmen

Wat zijn de taken van een trouwambtenaar of BABS?

De trouwambtenaar of BABS leidt de ceremonie. De BABS praat het geheel aan elkaar, helpt jullie bij het afleggen van eventuele geloften en begeleidt het jawoord en het uitwisselen van de ringen. Een BABS of trouwambtenaar is onmisbaar voor het officiële en wettelijke gedeelte van de bruiloft. Een huwelijk is namelijk niet wettig zonder trouwakte, welke verzorgd wordt door de trouwambtenaar. Een belangrijk onderdeel van de bruiloft dus! Mag ik jullie, als trouwambtenaar in Emmen, in de echt met elkaar verbinden?

Trouwambtenaar of BABS in Emmen

Hoe werkt het?

Het kiezen van een trouwambtenaar of een BABS is een belangrijk onderdeel van je bruiloft. Door de keuze voor een trouwambtenaar beslis je voor een groot gedeelte de sfeer van jouw ceremonie. Wil je een trouwambtenaar uit de regio Emmen die een klassieke ceremonie verzorgt, zonder te veel zijwegen en toevoegingen? 

Of hebben jullie een beter gevoel bij een trouwambtenaar die grapjes maakt en een lossere sfeer verzorgt? Ik vind het belangrijk om eerst kennis te maken, zodat jullie kunnen kijken of ik bij jullie ceremonie pas. De dag draait immers om jullie en moet onvergetelijk worden!

Neem contact op!

Willen jullie graag kennis met mij maken? Leuk! Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. Neem voor een eerste kennismaking gerust contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina