Wie is een leuke trouwambtenaar of BABS in Coevorden?

Gaan jullie binnenkort trouwen? Bij een bruiloft hoort natuurlijk een trouwambtenaar. Hij of zij zal jullie in het echt aan elkaar verbinden, de ceremonie zal geleid worden door hem of haar Wonen jullie in Coevorden of gaan jullie trouwen in de gemeente Coevorden? Dan kun je een trouwambtenaar van de gemeente aannemen of kiezen. Je kan echter ook kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar. Maar wie is een leuke trouwambtenaar of BABS in Coevorden?

In dit artikel krijg je antwoord op deze vraag.

Een trouwambtenaar uitzoeken; hoe werkt het?

Je kunt als echtpaar alleen wettelijk getrouwd worden door een trouwambtenaar. Maakt het je niet uit wie jullie in het echt verbindt? Dan zal de gemeente waar de ceremonie plaatsvindt jullie een trouwambtenaar toewijzen. Het is echter heel logisch dat je voor een leuke trouwambtenaar wilt kiezen. De ceremonie is immers één van de belangrijkste momenten van deze onvergetelijke dag. Als je iemand van de gemeente kent die jullie bevalt, dan kun je hem of haar aanvragen bij de gemeente. Het is daarom heel verstandig om dit enige tijd van te voren te doen, want de kans is groot dat deze trouwambtenaar populair is. Hij of zij kan dan zomaar bezet zijn op jullie trouwdag.

Je kunt echter ook kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar. Dat wordt ook wel een BABS genoemd (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand). Deze persoon is ook wettelijk bevoegd om stellen te trouwen, maar hij of zij werkt niet voor één bepaalde gemeente. De zelfstandig trouwambtenaar doet dit voor zijn of haar beroep. Het zal daarom altijd iemand zijn die ervan geniet om mensen gelukkig te maken. Bovendien is het een persoon die goed kan spreken en een mooie ceremonie kan leiden.

Hoe vind je een leuke zelfstandige trouwambtenaar?

Steeds meer stellen kiezen voor een zelfstandige trouwambtenaar. Dat komt omdat je deze zelf mag uitkiezen. Je moet er even wat tijd en moeite in steken. Maar door de juiste trouwambtenaar te zoeken en vinden weet je zeker dat er een klik is. Juist deze klik is belangrijk tijdens zo´n belangrijk moment als een trouwceremonie.

Waar en hoe vind je een leuke zelfstandige trouwambtenaar? Velen komen in contact doordat ze een goede ambtenaar hebben meegemaakt tijdens een andere bruiloft. Je zou contact op kunnen nemen met het getrouwde stel om de naam te vragen. Een andere methode is door online op zoek te gaan naar een spontane, leuke en goede trouwambtenaar. De meesten hebben een website waarop ze zich voorstellen. Je kunt dan al een redelijk beeld krijgen van degene.

Daarna kun je contact opnemen om te zien of er een goede klik tussen jullie is. Het is verstandig om op tijd op zoek te gaan en om meerdere trouwambtenaren te benaderen.

Wie is een leuke trouwambtenaar of BABS in Coevorden?
Wie is een leuke trouwambtenaar of BABS in Coevorden?

Over Douwe Hoekstra

Ik ben Douwe Hoekstra, de zelfstandig trouwambtenaar die jullie bruiloft graag bijzonder maakt. Gespecialiseerd in het creëren van een persoonlijke ceremonie, luister ik naar jullie wensen.

Waar een trouwambtenaar van de gemeente vaak weinig tijd heeft, neem ik alle tijd om jullie beter te leren kennen. Ik vraag jullie het hemd van het lijf om een persoonlijk verhaal op te kunnen stellen.

Het belangrijkste vind ik dat het gevoel aan jullie kant goed is. Een goede klik is essentieel voor jullie perfecte trouwdag.

Hoe werkt het?

Of het nu gaat om een huwelijk in Overijssel of Amsterdam, het begint met een persoonlijke ontmoeting. In een kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen. We bespreken alle wensen die er zijn en ook vooral wat jullie niet willen. Het is immers jullie dag en dat houd ik zo. We bespreken de inhoud van de ceremonie, van de planning tot aan details als de ringen. Hier pas ik mijn verhaal op aan. Ik schrijf een persoonlijk verhaal dat draait om jullie en jullie liefde.

Actief in heel Drenthe

Kiezen jullie voor mij als trouwambtenaar in Coevorden?

Ik maak graag kennis met jullie. Samen nemen wij de planning van jullie mooiste dag door. Ook probeer ik zoveel mogelijk over jullie te weten te komen. Ik zal vragen stellen over jullie ontmoeting, jullie relatie en de toekomst. Op deze manier kan ik de ceremonie zo persoonlijk mogelijk maken voor jullie en alle gasten.

Op zoek naar een trouwambtenaar of BABS in Drenthe? Bel mij gerust voor vragen of het maken van een afspraak. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina